tisdag, augusti 28, 2007

Äntligen höst...(Tips)

Det låter lite sjukt att säga det (eller skriva det), men jag är rätt glad ändå för att hösten är här. Sommaren har ju inte varit någon succé ändå. När det är höst vet man åtminstånde att det ska vara dåligt väder, blåsigt och kallt. Man blir inte besviken. Tänk på alla vänner man får träffa igen, utifall att man är student som jag. Eller alla tv-serier som börjar igen, som man kan tanka! (givetvis stödjer eller uppmanar jag inte till detta brott!)
Heroes (24/9), Lost (27/9), Prison break (17/9), Eureka (redan startat) mfl. Kolla Tv.com för mer info...

Klubbarna i stan startar upp igen (bara Debaser som gått runt i sommar ändå). Manu Chao samt Pablo Fransisco, 11/9 (Baltiska hallen) respektive 16/10 (Slagthuset) kommer till Malmö. Hoppas att du har fått tag i biljetter!

Basketsäsongen i USA (NBA) startar igen (30 oktober). Och sist men inte minst, vi har börjat spela basket igen på högskolan. I Lärarhögskolans idrottshall i Malmö spelar vi, precis som förra terminen, måndagar och onsdagar 20.00 tills vi inte orkar mer. Vi började redan i måndags. Det var jättekul. Hela tolv personer dök upp första gången, innan terminen ens startat. Inte dåligt. Kolla If Academs hemsida för info om tider och andra arrangemang om du är intresserad av att komma på någon av verksamheterna.

Inga kommentarer: