torsdag, juni 26, 2008

En vecka ledigt sen jobb




Nu har jag (ca) en vecka kvar av ledighet, sen börjar jobb. Jag ska jobba på hemtjänsten i Malmö i sommar, ett par veckor. Kanske hoppar jag in lite extra också. Det är bra. Pengar behövs. Ganska fritt jobb, mycket utomhus och man får röra på sig. Inte världens bäst betalda arbete kanske, men något sådant har jag inte haft tidigare heller direkt. Förra helgen firade vi midsommar i min pappas hus utanför kristianstad, Silvia jag och några vänner. Det måste ha varit flera år sedan jag åt så mycket mat på en och samma gång. Grillat lamm och en massa annat kött, grillade grönsaker, potatis, ost mm. Men det var sinnessjukt vad med knott där var. Vi hade sådana rökelser mot mygg igång, myggstift och en sådan blå fluglampa som man har i köket på restauranger samtidigt, trots det blev alla uppätna så man kunde tro att pesten slagit till igen.

onsdag, juni 11, 2008

Nytt Civ på G!

2 K Games annonserade i måndags ut att ett nytt spel i Civilization-serien kommer att släppas till hösten. Det kommer att bli en kombination av den gamla klassikern Colonization och Civilization sägs det. Jag längtar nästan till hösten...Hoppas att det släpps på Mac bara. Jag väntar fortfarande på Beyond the sword till Mac.

onsdag, juni 04, 2008

Uppvärmning inför midsommar

I helgen var vi i huset och med Silvias syskon och grillade och badade. Värmde upp sjön inför midsommar. I år ska vi liksom förra året åka upp ett par stycken till huset och fira den gamla hedniska högtiden. Sommaren har kommit loss ordentligt nu som tur är. Det gick knappt att vara ute på dagen så varmt det var. Där uppe i skogen blåser det inte som i Malmö. På kvällen var luften bokstavligt talat full med knott, vilket kan vara lite jobbigt för oss stackars stadsbarn. Men dom försvinner förhoppningsvis eftersom att det är så varmt.

måndag, juni 02, 2008

Retro-final i NBA 2008!


Jihoo. Det blev en klassisk finalserie tillslut i NBA. Bye-bye tråkig final med Tim Duncans bank-shots från lowpost och mini hookar hela tiden. Boston Celtics mot Los Angeles Lakers. Vem kommer inte att tänka på Abdul-Jabar, Magic, Worthy, Bird, McHale, Parish mfl? Och vem har inte längtat sen dess? Kobe, Odom, Gasol, Garnett, Peirce, Allen = Underhållning. Serien början 5 juni. Lagom för att det ska krocka med fotbolls EM. Men som tur är går basketen på natten och fotbollen på dagen.