söndag, april 27, 2008

Intensiv helg i slutet på april...





































Finbesök från Stockholm fick vi i helgen. Inte mycket vila. Två personer trodde jag skulle komma och besöka oss. Tji fick jag. Fem blev det istället. Inklusive två argentinare. Så intensiv helg, i nöjessammanhang, har jag inte haft på kanske tio år. Två utekvällar i rad. Man känner sig mycket gammal. Inkonst båda kvällarna med förfest hemma + pub innan. Idag har jag glidit omkring i solglasögon hela dagen och varit som en zombie. Sådana ska jag döda snart som tur är, på Silvias nya Wii i Resident Evil hela kvällen.

lördag, april 19, 2008

Dagar som dessa...

Dagar som dessa gör det inget att vi förstört vår möjlighet till överlevnad som ras (människan). Diskussionerna de senaste dagarna har annars handlat ganska mycket om det faktum att det verkar som om vi är körda. Så då får man ju passa på att njuta när vädret är som det är. Upplev nu! Upplev hur fantastisk naturen kan vara på våren. Massor av folk ute och promenerar, matar fåglarna, idrottar och motionerar, handlar frukt på torget och njuter. För min del innebar det årets första utomhusbasket, på gamla IP i Malmö. Himlen var blå och solen strålade. Nu har jag de värsta blåsorna jag tror jag haft på över ett år på mina hälar. Men det är det helt klart värt. MFF vann häromdagen t.o.m. (Vad fan hände?) Ut med Skoog, upp med Toivonen och låt talangerna spela. Låt aldrig, ALDRIG Järdler komma in. Vad gör han på planen över huvudtaget?

måndag, april 14, 2008

Malmö-Ett-Ett (-Ett)

Malmö är allsvenskans ända obesegrade lag den här säsongen, utan att vinna, skrev sydsvenskan. Men va fan. Dags att komma till skott. Ljuspunkten är väl att talangerna får mer plats den här säsongen och dessutom har visat framfötterna på banan. Dock får MFF gärna börja vinna också, annars stannar Malmös medgångspublik hemma, med all rätt.


Jag hittade det här om min sida på bredsida.se: "Osnabb" bjuder på en härlig kombination. Välskriven blogg, bra foton och en länk till Bredsida vid sidan av länken till NBA.com. Sådant gillar jag!