tisdag, april 04, 2006

...och så gick det...


Allsvensk premiär idag. Malmö hemma mot Häcken. Häcken vann med 1-1. De fick in ett hossemål efter 5 minuter. Sedan ägde Malmö matchen, men fick bara in ett mål. Alves nicka in den efter att ha skjutit bollen i krysset stenhårt precis innan. I övrigt var han på hugget. Tillskillnad från Malmö stad. 14000 på läktaren kan inte ses som godkänt. Fast det var kul att gå på match igen, även om vi satt på sittplats. Men det var fan vad kallt det var, jag trodde jag skulle tappa någon kroppsdel eller nått.
Om en vecka är det borta mot Örgryte. Om två veckor är det hemma mot Hammarby. Då får det allt ta och vara lite varmare, så man slipper ta med vinterpälsen och raggsockarna. Jag satsar på vårjackan om två veckor...

måndag, april 03, 2006

Min bror och allsvenskan...

Nu mer bor jag inte ensam längre. Min bror flyttade in med mig den 1 april. Nu känns inte lägenheten så stor och ensam längre. Vardagsrummet var jag nästan bara i när det var besök. Aningen oekonomiskt om man har dåligt med pengar redan.

Jag har lyckats kamma hem ett jobb i sommar, på Pågens bageri, som ligger inom synhålls från var jag bor. Kanon. Bra med pengar kommer jag tjäna i sommar. Det är antagligen ett riktigt straffarbete, men det är bara i tio veckor, så man får stå ut. jag jobba på Juverbagaren som låg där Möllevångsskolan ligger nu innan det revs. Det var ett r-i-k-t-i-g-t straffarbete. Så det blir väl ingen schock åtminstånde.

Imorgon är det allsvensk premiär. Malmö hemma mot Häcken. Vi har biljetter till södra läktaren, inte lika kul som norra, men det var gratis, så va fan. Nu satsar vi på en bättre säsong än 2005...annars vetefan